Comte de Subirats / MIM Natura

Comte de Subirats / MIM Natura

1, Comte de Subirats / Brut Nature / Mont Bató

fullsizerender-2

Leírás: Színe halvány citrom, Apró buborékokkal. Illatában virágos, de hamar elveszti varázsát. Ízben egy kis érleltség mutatkozik. Picit savszegény, ettől egy lomhának, nehézkesnek tűnik az ital, teste ha van is nem túl meggyőző. Nélkülöz minden eleganciát. Lecsengése rövid és egy picit édeskés. Az ára 4 Euro körül van. Ez a kategória itt olyan 2-5 Euróig található. Azért a Törley Gála szintjét simán üti az ital!

Design: (Ha már ez az egyik szakmám?) Egyszerű, borzasztóan letisztult, majdnem elaludtam amikor ránéztem?

 

 

 

fullsizerender2, MIM Natura, Pinot Noir, Brut Reserva

Leírás: Színe halvány lazac, elég megkapó. Illata közepesen intenzív, felfedezhető benne némi toastos jegy. Jól indul?aztán átfordul az illat egy kis zeller és egyéb zöldségek irányába. Ízében friss, köszönhetően a pinot jó savainak. Közepes testű és lecsengésű egy kis édeskés útóízzel. Akár jó is lehetne, de sajnos hibás a tétel, arról nem is beszélve, hogy 10 Euro az ára. Kicsit olyan feeling mint amikor elmész egy drága buliba és találkozol a házad melletti sarki kocsma töltelékeivel és úgy teszel mintha nem ismernéd őket.

Design: Szuperül kidolgozott formák, direkt színek, dombornyomás, badge-ek. Éreznem kellett volna a drága külcsínyen, hogy valamit kompenzálni akarnak? :/