Egy nap Sant Sadurníban – ahogy tetszik, személyre szabottan!

A két programsor a leggyakoribb igényekre készült válaszképp, nem csodálkozunk azonban akkor sem, ha Ön egészen más tervvel utazik Barcelonába vagy környékére. Örömmel állítunk össze bármilyen speciális, személyre szabott programsort, legyen az fékevesztett legénybúcsú vagy romantikus leánykérés, hatékony csapatépítő tréning vagy lazulás egy concert előtt, pihenés egy konferencia után vagy ?hangolás? egy meccsre. Keressen minket, mi egy-két napon belül megküldjük a programtervet, amit aztán természetesen meg is szervezünk az első pillanattól az utolsóig.

 

Javasolt programelemek

 • Folyton fiesta! A katalánok ebben nem különböznek a spanyoloktól: nincs olyan hónap, hogy ne történne valami, ne lenne valami tömeges megmozdulás a településen. A leglátványosabb a szeptemberi Filoxéra fesztivál, ahol a gyökértetü feletti győzelmet ünneplik, de csodaszép a rózsákkal, könyvekkel és zászlókkal ünnepelt áprilisi San Jordí-nap, fergeteges a februári karnevál, és persze ne feledkezzünk meg a helyi borfesztiválról, az októberi Cava Tastról.
 • Elég a cavából? A Penedés borvidéken csendes borok is készülnek, fehérborok és vörösborok egyaránt, és természetesen rozéból sincs hiány. Megszervezzük borkóstolóját és pincelátogatását is, legyen szó a nagy Miguel Torres borászatáról vagy Priorat mesés pincészeteiről.
 • Yachton siklani a kristálytiszta vizen, s közben hűs pezsgőt kortyolni – ugye vonzó? A yacht bérlése 6?8 fő esetén éri meg leginkább. Mi mindent leszervezünk, a csapatot a kikötőbe visszük, hajóra tesszük és bármilyen kóstolót celebrálunk igény szerint falatokkal kísérve.
 • Diákkedvezményes– cavakurzus ? a szerényebb pénztárcájú egyetemistákra is gondolunk! Szívesen összeállítunk egy –low budget– programot a jó áron menüt kínáló, hangulatos étterem teraszán, a százéves szőlőlugas árnyékában elköltött ebéddel, mellé jó ár-érték arányú cavakból szervezünk izgalmas kóstolósort, s közben persze adagoljuk a tudást igény szerint.
 • Túrázni is lehet a cava fővárosa környékén, átkelhetünk a sekély Noia folyón, elgyalogolhatunk a Raventos tóhoz és megcsodálhatjuk a Gaudí közreműködésével készült Codorníu épületegyüttest és mesés parkját.

Ár

??? Euro

Amennyiben érdekli írjon nekünk

  Név (Kötelező)

  Email cím Kötelező)

  Program neve (Kötelező)

  Résztvevők száma (Kötelező)

  Üzenet, számlázási cím: