A Capital of Cava egy társulás, amely azért jött létre, hogy a spanyol pezsgő, a cava fővárosát és annak szépségeit, értékeit minél több honfitársunknak megmutassa. Mindannyian másban vagyunk jók, együtt pedig képesek vagyunk arra, hogy felejthetetlen programban részesítsük a cava fővárosába utazókat!

Németh Ágnes

12 éve foglalkozom hivatásszerűen borral ? ennyi ideig voltam a VinCE (korábban Decanter) Magazin főszerkesztője, melynek jelenleg is munkatársa vagyok. 2016 szeptemberében “határozatlan időre” Sant Sadurníba költöztünk családunkkal, hogy feltöltődjünk napfénnyel, mediterrán életérzéssel. Ebből szeretnék kicsit továbbadni Nektek!

Király Dalma

Pened?s borvidékén, a “cava országában” nőttem fel, ahol a csapból víz helyett cava folyik… A caváról alaposabban először akkor tanultam, amikor apukámmal és testvéremmel cavakészítésbe fogtunk. Később pedig, amikor az Agusti Torello Mata pincézetehez szegődtem dolgozni ? ahol sok mindent megtanultam a cava készítéséről. Ezt szeretném átadni a kedves vendégeknek is!

Szeredi Anna

Az immár 8 éve működő, kizárólag spanyol borokkal kereskedő Vino Castillo borház “női oldala”, aki a számok embere, felügyeli, hogy minden gördülékenyen működjön. A Vino Castillo borkereskedés kóstolóinak fáradhatatlan háziasszonya, aki Sant Sadurníban is maximális figyelmet garantál minden egyes vendégnek.

Dobos Tamás

10 éve járom a világot a legjobb borokat keresve. Először csak élvezetből, de az idő múlásával szakértőként is tekintettem az egyes borvidékekre. Bíráltam magyar és nemzetközi versenyeken, publikáltam boros utazási cikkeket, és terveztem bortankönyvet is. Vallom, hogy a jó ízlés egy vállalkozás minden részére kiterjed: a kifinomult címkék és kreatívan megoldott borkóstolók mögött igényes borászat áll.

Szeredi Zsolt

8 éve foglalkozom borkereskedelemmel, azon belül is kifejezetten spanyol termékekkel. A Vino Castillo nevű borkereskedésem közel 50 pincészet 200-fajta borát és 40-fajta cavájat forgalmazza, boraim és caváim Magyarország-szerte megtalálhatók Michelin-csillagos éttermektől kezdve a kisebb vinotékákig. Webshopunkkal az egyéni vásárlók igényeit is ki tudjuk elégíteni széles választékkal, remek árakkal és házhoz szállítással.

Elérhetőségek
Cavás 4 és 5 napos programok foglalása: Szeredi Zsolt (tel.: +36-30-983-8018, e-mail: zsolt.szeredi@capitalofcava.com)
Kóstolók Sant Sadurní d ‘Anoiában: Dobos Tamás (tel.: +36-30-266-6864, e-mail: tamas.dobos@capitalofcava.com)

 

Rólunk írták

Pezsgőtúra a cava fővárosában

Pezsgőtúra a cava fővárosában

Mediterrán pezsgőfürdő

Mediterrán pezsgőfürdő