Barcelona Európa egyik legkedveltebb úti célja, a híres Ramblán naponta tízezrek sétálnak végig útba ejtve a piacot, a Sagrada Famíliát, Gaudí meghökkentő katedrálisát pedig milliók csodálják meg évente. Sant Sadurníba azonban kevesek látogatnak el, pedig Barcelonától mindössze félórányi autózásra található ez a különleges városka. A parányi településen egymást érik a pezsgőházak, az éttermekben magától értetődően cavát szervíroznak a napi menü mellé, az utcakövek pezsgősdugót formáznak, a karácsonyi fények pedig gyertya és fenyő helyett pezsgőspohár és buborék formájában pompáznak. Ide invitálunk mindenkit szeretettel!

A Placa Catalunyáról fél óránként induló „HÉV”-szerű vonattal eljuthatnak Barcelona belvárosából Sant Sadurní d’Anoiába (45 perc a menetidő), ahol az állomáson várjuk a kedves vendégeket, és rövid séta után a város egyik központi helyén tartjuk meg a választott kóstolót magyar nyelven. A kóstoló angol, spanyol és katalán nyelveken is megoldható.

90 perces kóstoló 6 cavával, ásványvízzel, falatkákkal

Ahogy Champagne-ban, itt is megvannak a csúcsházak, amelyek az évtizedek során kiemelkedtek az átlagból, és minőség iránti elkötelezettségüknek köszönhetően a legnagyobb presztízsnek örvendenek. A folyamatos kimagasló minőséget a borszakértők is elismerik, ezért kóstolónkon csak olyan cavákat mutatunk be, amelyek a Guía Peñín spanyol borkalauz Penedés különkiadásában 95 pontot vagy annál többet értek el!

A három megadott témán kívül egyéb témákban is szívesen tartunk kóstolót, a személyre szabott kóstoló végett keressen minket! Cavaházak meglátogatásában is szívesen segítünk, illetve kellő időben való jelentkezés esetén tengeri hajós borkurzust is szívesen szervezünk. Nagyobb létszámú kóstoló is megoldható.

A kóstoló ára

2–3 fő esetén: 90 Euro
4–6 fő esetén: 60 Euro