Barcelona Európa egyik legkedveltebb úti célja, a híres Ramblán naponta tízezrek sétálnak végig útba ejtve a piacot, a Sagrada Famíliát, Gaudí meghökkentő katedrálisát pedig milliók csodálják meg évente. Sant Sadurníba azonban kevesek látogatnak el, pedig Barcelonától mindössze félórányi autózásra található ez a különleges városka. A parányi településen egymást érik a pezsgőházak, az éttermekben magától értetődően cavát szervíroznak a napi menü mellé, az utcakövek pezsgősdugót formáznak, a karácsonyi fények pedig gyertya és fenyő helyett pezsgőspohár és buborék formájában pompáznak. Ide invitálunk mindenkit szeretettel!

A Placa Catalunyáról fél óránként induló „HÉV”-szerű vonattal eljuthatnak Barcelona belvárosából Sant Sadurní d’Anoiába (45 perc a menetidő), ahol az állomáson várjuk a kedves vendégeket, és rövid séta után a város egyik központi helyén tartjuk meg a választott kóstolót magyar nyelven. A kóstoló angol, spanyol és katalán nyelveken is megoldható.

90 perces kóstoló 10 cavával, ásványvízzel, falatkákkal

A nagy neveken kívül számtalan cavaház készít kiváló pezsgőket úgy, hogy minden egyes mozzanatot a családtagok végeznek el. Degorzsálás folyékony nitrogénnel? Az ilyen kis házaknál elképzelhetetlen, a seprőtelenítést kézzel és fogóval, és persze jól begyakorolt mozdulatokkal végzik. A kóstoló során kis, családi cavaházak 10 különleges tételét kóstoljuk.

A három megadott témán kívül egyéb témákban is szívesen tartunk kóstolót, a személyre szabott kóstoló végett keressen minket! Cavaházak meglátogatásában is szívesen segítünk, illetve kellő időben való jelentkezés esetén tengeri hajós borkurzust is szívesen szervezünk.

Nagyobb létszámú kóstoló is megoldható.

 A kóstoló ára

2–3 fő esetén: 55 Euro
4–6 fő esetén: 40 Euro