Újdonságok Cava-földön!

4 nap, 3 éjszaka a minőségi pezsgők jegyében (csütörtök vasárnap)

Mi is az a cava? Olyan, mint a champagne, csak olcsóbb? Nem! Ideje leszámolni az ilyen tévhitekkel! A cava eredetvédett pezsgő Spanyolország bizonyos területeiről, elsősorban a katalán Penedés borvidékről, azonban önálló karakterrel, saját szőlőfajtákkal és számtalan kiváló termelővel! A világ lassan felfedezi, hogy a cava más, egy mesés ital, fedezze fel Ön is, még mások előtt! Különösen most érdemes ellátogatni cavaföldre, mert bőven talál újdonságokat még a borszakértő is.

Időpont: Az utazást február 1-jétől május 30-ig bármelyik hétvégén megszervezzük, amennyiben legalább egy hónappal hamarabb megtörténik a jelentkezés. Minimum létszám: 2 fő.

Utazás: Wizzair járattal (a repülőjegy vásárlása egyénileg történik, annak árát az út nem tartalmazza).

Szállás: Sant Sadurní belvárosában újonnan épített hotelben kétágyas, zuhanyzós, erkélyes kétágyas szobákban. Az egyéni elhelyezést felárral tudjuk biztosítani.

Az út a repülőjegyen kívül mindent tartalmaz: Szállás, háromszori étkezés, belépők, kóstolók, transzfer a repülőtértől és a repülőtérre. A programok között gyalogosan közlekedünk, a leghosszabb séta 20 perc.

Ár

650 Euro

Amennyiben érdekli írjon nekünk

    Név (Kötelező)

    Email cím Kötelező)

    Program neve (Kötelező)

    Résztvevők száma (Kötelező)

    Üzenet, számlázási cím: