Last minute: a tavalyi áron jöhet négy fő a spanyol pezsgő fővárosába!

Last minute: a tavalyi áron jöhet négy fő a spanyol pezsgő fővárosába!

A tavalyi áron jöhet négy fő a spanyol pezsgő fővárosába!

Három programunkból már csak egy elérhető, arra is csak 4 hely maradt, amit viszont a tavalyi indító áron, 570 euróért kínálunk. Az ár a repülőjegyen kívül a négynapos program minden elemét tartalmazza: szállást, étkezéseket, kóstolókat, közlekedést. A Hátizsákkal a spanyol pezsgő fővárosában program részletes leírása itt olvasható

Screen Shot 2017-04-22 at 20.22.38

Barcelonába utazik? Ruccanjon ki egy napra Sant Sadurníba!

Katalónia fővárosa bámulatos építészetének, kéklő tengerpartjának és hangulatos tapasbárjainak köszönhetően igen népszerű úticél, nyaranta egyes utcákban szó szerint kiteszik a ?megtelt? táblát. A kereslethez igazodik a kínálat: az árak bizony igencsak borsosak, legyen szó egy pohár caváról vagy egy vacsoráról. Azonban az egyik központi téren, a Plaça Catalunyán vonatra szállva 45 perc alatt a cava fővárosába érhetünk, ahol egy pohár cava egy euró körül mozog, a pincészetek pedig 15 euró körül kínálják 4-5 cavás kóstolóikat. Írjon nekünk, s mi gondoskodunk róla, hogy egynapos kiruccanása felejthetetlen legyen!

Screen Shot 2017-04-22 at 20.23.46

A legnagyobb cavakínálat itthon

A Vino Castillo évek óta kínálja a kivételes minőségű, nagyszerű ár-érték arányú spanyol csendes borokat, mára pedig már nemcsak a csendes, hanem a buborékos spanyol borokban is a legnagyobb kínálatot nyújtják. A presztízs Agusti Torello Mata, az organikus Gramona, a népszerű Perellada, a világsiker Juvé & Camps mellé nemrég a biodinamikus csúcsbirtok, a Recaredo tételeit is elkezdték forgalmazni, és hamarosan újabb cavákkal bővül a sor!

Érdemes figyelni a borkereskedés webshopját: Vino Castillo

Screen Shot 2017-04-22 at 20.21.12

Ügyfélkényeztetés vagy romantikus hajózás?

A válasz: www.capitalofcava.com. Vállaljuk yachtos borkóstolók szervezését, amely során akár egész nap suhanhat szerelmével vagy éppen üzleti partnereivel egy Barcelona közeli kikötőből indulva, igények szerinti borsort kóstolva szakértők előadása mellett. Azúrkék, kristálytiszta íz, felejthetetlen illatok és zamatok az albari?ótól a Rioja Gran Reserváig.

Érdekli? Kérje árajánlatunkat!

info@capitalofcava.com